CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA

Benvolgudes famílies,

En la darrera assemblea del curs passat, l’actual junta quedava ratificada desprès d’un curs treballant per renovar i reactivar l’AFA, aprofitant l’impuls donat per l’arribada de noves famílies a l’Institut i de l’experiència acumulada per les famílies que ja hi eren.

Una idea de les gestions realitzades al llarg d’aquest primer any la podeu obtenir llegint l’acta que us adjuntem i que haurem de sotmetre a aprovació en la propera assemblea que tindrà lloc a la sala d’actes del Institut, el proper dilluns, dia 8 d’octubre de 18.30 h a 21.00 h amb el següent ORDRE DEL DIA:

1.- APROVACIÓ ACTA ANTERIOR.

2.- INFORME ECONÒMIC AFA:

a) Aprovació balanç curs anterior

b) Informe pressupost aquest curs

3.- INFORMACIÓ COMISSIONS:

A) COMISSIÓ LLIBRES. Informació i valoració gestió realitzada.

B) COMISSIÓ EXTRAESCOLARS. Informació i valoració canvi a VALORS.

C) INFORMACIÓ ESCOLA OFICIAL D’IDIOMES.

D) COMISSIÓ COMUNICACIÓ/WEB. Informació novetats i establiment protocol comunicació amb famílies.

4.- PRECS I PREGUNTES.

Els tres primers punts volen ser sobretot informatius. Per això, us avançarem els informes de cada comissió. Si els llegiu abans, podem estalviar més temps en l’assemblea en aquests punts. Voldríem deixar temps sobretot per escoltar les vostres reflexions, atendre als vostres suggeriments i respondre, eventualment, als vostre dubtes o preguntes. Com veieu, també hem marcat un inici i un final, tal i com ens vau demanar en reunions anteriors a fi de afavorir la vostra assistència.

Feu-vos socis/ies, si encara no ho sou i veniu a participar-hi !!

La teva assistència enforteix l’AFA i la teva veu ens ajuda tots !!

 

Barcelona, 22 de setembre de 2018.