LLIBRES NOUS I LLICENCIES DIGITALS

http://www.bcnbooks.com/princepgirona

Aquí teniu l’enllaç amb BCN Books per tal de realitzar la compra de llibres nous amb descompte i la compra de llicències digitals

Cal accedir a l’enllaç i buscar el curs que realitzarà el vostre fill l’any vinent, trobareu una relació dels llibres que són necessaris. Seleccioneu els que vulgueu i seguiu les instruccions de pagament.

La pàgina estarà oberta des del 29 de juny al 18 de juliol i del 6 al 16 de setembre.

Els llibres s’enviaran a domicili (amb un cost de 4 euros). Els llibres que es comprin al juliol arribaran la primera setmana de setembre. Si no sou a casa quan arribin els traslladaran a l’oficina de correus més propera.

Els descomptes de llibres de l’ESO sera del 15% i s’aplicarà a tots els alumnes de l’Institut.

Els llibres de batxillerat i de lectura tindran un descompte del 5% que és el permès per la normativa i s’aplicarà a tots els alumnes de l’Institut.

La compra de les llicències digitals es pot fer a través de la mateixa pàgina de BCN books seleccionat el curs que realitzarà l’alumne. Un cop començat el curs l’Institut facilitarà les claus d’accés.