AFLUÈNCIA ALTA DE FAMÍLIES A LES PORTES OBERTES.

Tal i com estava previst, avui dissabte 24 de febrer, hem obert les portes del Institut per tal de rebre les famílies d’alumnes de primària que el curs vinent han d’iniciar l’etapa del Institut. Poc abans de les 11 h el nombre de persones concentrades a l’entrada, sota un sol que s’agraïa, feia preveure que l’afluència de famílies podia ser força alta. Dins de consergeria, per si de cas, la fotocopiadora no deixava de funcionar augmentant el nombre de díptics informatius per les famílies, tant del centre com de l’AFA. No hem trigat gaire a constatar les primeres sensacions. La sala d’actes on s’anava a celebrar la sessió informativa aviat ha quedat plena de gom a gom. Havia famílies de tots les escoles adscrites al Institut. Davant la impossibilitat d’accedir-hi, s’ha optat per fer dos torns. Les famílies que han quedat fora, majoritàriament de l’escola Univers que aquest any completen el primer cicle de primària, han començat per fer la visita guiada a l’Institut, prevista per les 12 h. En acabar, els grups s’han canviat: els que assistien a la sessió informativa han fet la visita i els que feien la visita han fet la sessió informativa.

L’AFA ha preparat un pica-pica en el pati, aprofitant l’ocasió, i ha convidat a totes les famílies que ens han visitat a compartir l’estona i intercanviar impressions. L’èxit ha estat tant que ha calgut anar fins a tres vegades a reposar subministres. Certament, avui el clima acompanyava.